Inter-fans sturen boodschap naar Lukaku: 'We zijn het verraad niet vergeten'

Inter-fans sturen boodschap naar Lukaku: 'We zijn het verraad niet vergeten'

23 June - 08:57 Laatste update: 10:03
56

De terugkeer van Romelu Lukaku naar Internazionale lijkt slechts een kwestie van uren, of hoogstens dagen. De Rode Duivel is dolgelukkig, maar dat lijkt niet te gelden voor de fans van de Italiaanse topclub. Zij hebben een duidelijke boodschap voor hem.

De fanatieke aanhang 'Curva Nord' is nog niet vergeten dat Lukaku de club vorige zomer verliet. Dat de spits na een mislukt seizoen bij Chelsea met hangende pootjes wil terugkeren, valt niet bij alle Inter-supporters goed. 'Hij die ontsnapt als het regent, telt niet mee. Alleen degene die in de storm blijft, telt. Ciao Romelu', valt te lezen op een spandoek.

Curva Nord had ook een duidelijke opdracht voor de mede-supporters. 'Niemand mag hem verwelkomen met sjaals of spandoeken van Curva', melden de ultra's in een verklaring. 'Hij werd hier als een koning behandeld, maar nu is hij gewoon een speler. We willen duidelijk maken dat we Lukaku nooit zullen uitjouwen als hij het shirt van Inter draagt. Maar we zijn het verraad niet vergeten en het heeft ons veel pijn gedaan.'

Overigens was Inter, dat met financiële moeilijkheden kampt, vorige zomer maar wat blij met de transfer van Lukaku. De Belg leverde liefst 110 miljoen euro op.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s