RKC gaat opnieuw op de Deense toer: opvolger Odgaard komt over van Arsenal

RKC gaat opnieuw op de Deense toer: opvolger Odgaard komt over van Arsenal

23 June - 10:44
16

RKC Waalwijk heeft zakengedaan met Arsenal. De Deense spits Mika Biereth komt op huurbasis over van The Gunners en moet landgenoot Jens Odgaard doen vergeten in het Mandemakers Stadion.

Biereth werd door Arsenal opgepikt bij het naburige Fulham en mag nu in Waalwijk beginnen aan zijn eerste seizoen op het hoogste niveau. "We zijn enorm blij dat we Mika hebben kunnen huren. Met zijn talent en potentie is hij één van de grootste talenten van de Arsenal Academy en daarmee voor ons een echte buitenkans. Bij RKC krijgt hij komend seizoen de mogelijkheid om wekelijks minuten te maken op Eredivisieniveau en zich daardoor verder te ontwikkelen", laat algemeen directeur Frank van Mosselveld weten via de RKC-kanalen.

RKC haalde eerder deze zomer Kevin Felida (FC Den Bosch), Julian Lelieveld (De Graafschap) en Joey Kesting (PEC Zwolle) naar Waalwijk. Daar staat echter het vertrek van spelers als Alexander Büttner (De Graafschap), Richard van der Venne (Melbourne City) en Finn Stokkers (Go Ahead Eagles) tegenover. Odgaard bleek bovendien te duur om definitief over te nemen van Sassuolo en is nu hard op weg naar AZ.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s