'Schreuder, H2 en scouting willen Wijndal, maar Ajax vindt salariseisen te gortig'

'Schreuder, H2 en scouting willen Wijndal, maar Ajax vindt salariseisen te gortig'

23 juni - 12:00
241

Ajax staat op het punt om Sébastien Haller te verkopen en maakt daardoor ook meer kans om spelers als Steven Bergwijn en Brian Brobbey in te lijven. Ook Owen Wijndal staat op het Amsterdamse lijstje, maar het is nog hoogst onzeker of de AZ-aanvoerder overkomt.

Wijndal verlengde dit seizoen nog zijn contract in Alkmaar, maar in die verbintenis is een transferclausule van tien miljoen euro opgenomen. Ajax vindt de salariseisen van de linksback echter 'te gortig', schrijft De Telegraaf.

Daardoor is lang niet iedereen binnen de club overtuigd van zijn komst. Trainer Alfred Schreuder, technische beleidsbepalers Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra en de scoutingafdeling willen Wijndal graag naar de Johan Cruijff Arena halen, maar het is dus nog de vraag of dit gaat gebeuren.

Ajax heeft voor volgend seizoen de beschikking over Daley Blind, Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez, als opties links achterin. Tagliafico zou echter deze zomer mogen vertrekken, nadat een winterse transfer naar FC Barcelona afketste. Martínez staat in de belangstelling van Arsenal en het Manchester United van zijn oude trainer Erik ten Hag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!