Fraser bevestigt doemscenario Hendriks: 'Alles om max te beginnen. En dan dit'

Fraser bevestigt doemscenario Hendriks: 'Alles om max te beginnen. En dan dit'

23-06-2022 15:06
17

Feyenoord-verdediger Ramon Hendriks heeft vlak na het beklinken van zijn huurtransfer naar FC Utrecht een zware knieblessure opgelopen. Trainer Henk Fraser leeft mee met Hendriks, maar durft niet te zeggen wat dit betekent voor de transfer.

Hendriks werd op 8 juni gepresenteerd door FC Utrecht, maar één week later kwam het nieuws over zijn blessure al naar buiten. De verdediger heeft Fraser al ingelicht. "Hij was uiteraard enorm teleurgesteld", wordt de Sparta overgekomen trainer geciteerd door Voetbal International. "Ik vind het echt verschrikkelijk. Het typeert die jongen: in zijn vakantie deed hij er alles aan om hier volledig, max te beginnen. En dan gebeurt dit hem."

Fraser kent Hendriks al langer, beaamt hij. "Ramon wilde ik eigenlijk al bij Sparta halen. Dat is een fantastische jongen. Voor hem is het helemaal zuur." Het is nu afwachten hoe Feyenoord en FC Utrecht de zaak afwikkelen. "De relatie tussen Feyenoord en FC Utrecht is goed", weet voormalig Kuip-held Fraser, die echter niet te veel op de zaken vooruit wil lopen. "Zij zullen daar in het belang van de clubs en de speler beslissingen in nemen. Daar ga ik niet over. Er moet een zo goed mogelijke oplossing komen voor alle partijen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie