'Hilterman kan oud-NAC-ploeggenoot Bilate dwarszitten: De Graafschap informeert'

'Hilterman kan oud-NAC-ploeggenoot Bilate dwarszitten: De Graafschap informeert'

24-06-2022 13:17
30

Jeredy Hilterman en Mario Bilate dreigen in elkaars vaarwater te komen. Hilterman heeft een aanbieding van Helmond Sport naast zich neergelegd, omdat hij hoger mikt. Inmiddels deed onder meer De Graafschap navraag. Die club sprak eerder nog met Bilate.

Dat meldt BN DeStem. De aanvallers waren het voorbije seizoen elkaars concurrenten bij NAC Breda. De Brabanders besloten het aflopende contract van Bilate niet te verlengen, terwijl Hilterman ook mag vertrekken. Voor hem is geen toekomst meer in het Rat Verlegh Stadion na zijn uitspraken op het kampioensfeest van FC Emmen.

Wedden

Meer odds

De 24-jarige aanvaller zat om tafel met Helmond Sport, maar hij wil naar een grotere club om van daaruit makkelijker een volgende stap in zijn carrière te kunnen zetten, weet de krant. Voor Hilterman is belangstelling uit binnen- en buitenland, maar hij richt zich op een club uit de top van de Keuken Kampioen Divisie. Naast De Graafschap deed naar verluidt ook Heracles Almelo navraag. De Superboeren spraken onlangs ook met Bilate.