Mythische Siovas blijft in de Eredivisie actief: 'Dit is fantastisch nieuws'

Mythische Siovas blijft in de Eredivisie actief: 'Dit is fantastisch nieuws'

24 juni - 15:09
19

Het zat eraan te komen, maar Dimitrios Siovas en Fortuna Sittard gaan langer met elkaar door. De Griek, die het afgelopen jaar een mythische status verworf in Limburg, tekent voor twee seizoenen bij.

Op de clubsite laat Fortuna weten dat de samenwerking van beide kanten uitstekend is bevallen. Siovas was al een halfjaar clubloos, voordat hij naar Limburg kwam. Met de 33-jarige verdediger binnen de lijnen incasseerde Fortuna gemiddeld één goal per duel, terwijl dat getal voor zijn komst drie was. Daarbij gaf trainer Sjors Ultee aan dat hij vrijwel nooit meetrainde, om zo wedstrijdfit te zijn.

"Dit is fantastisch nieuws", reageert technisch manager Sjoerd Ars op de clubsite. "Dimitrios heeft in een kort tijdsbestek aangetoond een toevoeging te zijn voor de club en de Eredivisie. Hij neemt ervaring en rust mee, twee facetten die we komend seizoen nodig zullen hebben om als club de volgende stap te kunnen zetten."

Tot dusver kwam Siovas tot twaalf optredens voor de Limburgers. Daarvoor kwam de mandekker uit voor Xanthi, Panionios, Ioanikos Nikeas, Olympiakos, CD Leganés en SD Huesca.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s