Suárez-rentree in de Eredivisie besproken: 'Bij Ajax zijn we met iets bezig'

Suárez-rentree in de Eredivisie besproken: 'Bij Ajax zijn we met iets bezig'

24 juni - 15:38 Laatste update: 15:58
109

Alfred Schreuder verwacht niet dat Luis Suárez deze transferperiode terugkeert bij Ajax. De Uruguayaan heeft na zijn vertrek bij Atlético Madrid nog geen onderdak gevonden en de kans is klein dat hij na de zomer in Amsterdam speelt.

In buitenlandse media wordt Suárez gelinkt aan een rentree bij Ajax. "Ik heb daar nooit iets over gehoord. Ik heb daar met niemand contact over gehad", reageert Schreuder in gesprek met ESPN op de geruchten. In zijn FC Barcelona-tijdperk werkte de Ajax-trainer kort samen met de 35-jarige spits. "Hij is een geweldenaar", weet Schreuder. Maar: "Bij Ajax zijn we met iets bezig, maar over zijn naam heb ik nooit iets gehoord. Het is niet aan de orde."

Suárez zal dus naar verwachting geen deel uitmaken van de torenhoge doelstelling van Schreuder bij Ajax. Onlangs stelde de oefenmeester dat hij met de Amsterdammers beslag wil leggen op de Champions League. "Dat wordt een beetje uit zijn verband gerukt. Dat heeft te maken met een ambitie die je als sportman hebt", zegt hij daarover.

"Dus je moet wel een bepaalde ambitie hebben en dat hoort bij een club als Ajax", vervolgt hij. "Of het realistisch is en past bij de doelstellingen die we hebben. Het is niet de doelstelling dat we de Champions League winnen, maar het is de doelstelling dat we Europees overwinteren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie