'Antony kan met oog op WK baat hebben bij transfer naar Manchester United'

'Antony kan met oog op WK baat hebben bij transfer naar Manchester United'

24 juni - 18:14
124

Rivaldo zou een transfer van Ajax naar Manchester United toejuichen voor Antony. De Braziliaanse oud-ster denkt dat zijn jonge landgenoot een hit kan worden op Old Trafford.

Rivaldo bespreekt in gesprek met Betfair de toekomst van Antony. "Hij is een speler die nadrukkelijk op de radar is verschenen in de Premier League. Ik weet zeker dat hij de aandacht heeft getrokken van de grote clubs. Op dit moment lijkt Manchester United, waar zijn ex-trainer Erik ten Hag werkt, het dichtst bij zijn komst. Ik heb er alle vertrouwen in dat we van hem zouden genieten op Old Trafford."

Volgens Rivaldo kan een transfer naar The Mancunians ook gunstig zijn voor Antony met het oog op het WK in Qatar. "Net als Raphina zou hij baat kunnen hebben bij het spelen voor een grotere club om dichter bij een basisplaats in het Braziliaanse elftal te komen. Hoewel ik denk dat zijn plek in de selectie veilig is, nu bondscoach Tite hem telkens oproept en vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten.

De Telegraaf meldde al dat Antony alleen voor de absolute hoofdprijs mag vertrekken bij Ajax. De Nederlandse kampioen zou aan een transfersom denken van zeventig tot tachtig miljoen euro. De 22-jarige rechtsbuiten ligt nog tot medio 2025 vast in de Johan Cruijff Arena.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast