Bradley de Nooijer maakt naam in Oost-Europa en dwingt transfer af

Bradley de Nooijer maakt naam in Oost-Europa en dwingt transfer af

24 juni - 22:08
35

Bradley de Nooijer heeft een fraaie transfer gemaakt. De 24-jarige Nederlander heeft met het Bulgaarse CSKA Sofia een akkoord bereikt over een contract voor drie seizoenen. De Nooijer speelde de afgelopen seizoenen voor FC Viitorul Constanta in Roemenië.

De Nooijer speelde in Nederland voor FC Dordrecht, waar zijn vader Gérard de Nooijer trainer was, en maakte in 2017 de overstap naar Viitorul Constanta. Tussendoor werd hij nog verhuurd aan Vorskla Poltava uit Oekraïne. De Nooijer heeft een goede indruk achtergelaten in Roemenië en stond er niet alleen goed op bij clubs uit die regio, maar ook uit Nederland. Die konden hem echter moeilijk betalen.

De handtekeningen zijn nu in Bulgarije gezet en dus is De Nooijer tot de zomer van 2025 speler van CSKA Sofia. De club eindigde het afgelopen seizoen op de tweede plaats en speelt dus in de voorronde van de Conference League. De verdediger uit Oost-Souburg kan al vroeg aan de bak, want het tweeluik met Makedonija Gjorce Petrov uit Macedonië staat gepland voor 21 en 28 juli.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.