'Juventus wijst bod op De Ligt af: 25-30 miljoen euro plus Werner'

'Juventus wijst bod op De Ligt af: 25-30 miljoen euro plus Werner'

25 juni - 06:52
66

De interesse van Chelsea in Juventus is serieus en zelfs al concreet. Volgens de doorgaans betrouwbare Gianluca Di Marzio heeft de topclub uit een Engeland een eerste bod gedaan op de verdediger uit Leiderdorp.

De Ligt stond op de voorpagina van de Italiaanse krant Corriere dello Sport, hoewel hij dat wel vaker gestaan heeft. De interesse van Chelsea blijkt echter meer dan serieus. De club heeft tussen de 25 en 30 miljoen euro plus Timo Werner geboden, maar dat was voor Juventus onbespreekbaar. Volgens Di Marzio komt Chelsea binnenkort terug met een bod van tussen de 40 en 45 miljoen euro plus Werner. De vraag is of Juventus dan wel zal accepteren. De Ligt ziet een stap naar Chelsea in ieder geval wel zitten, zo klinkt het. Datzelfde geldt voor Werner, die zijn stempel maar niet weet te drukken in Londen.

"Er worden momenteel gesprekken gevoerd en als het moment daar is, dan beslis ik of ik ga verlengen of dat ik verder wil kijken", vertelde De Ligt onlangs tegen de NOS. "Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf qua sportief project. Twee keer op rij een vierde plek is niet goed genoeg, daarin zullen we stappen moeten maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.