'Schmidts Benfica zet door na Neres-komst en huurt toptalent van Real Madrid'

'Schmidts Benfica zet door na Neres-komst en huurt toptalent van Real Madrid'

25 juni - 10:51 Laatste update: 10:58
45

Roger Schmidt staat op het punt om een grote slag te slaan op de transfermarkt met BenficaO Glorioso gaat het Braziliaanse toptalent Reinier huren van Real Madrid.

Benfica, Real en Reinier hebben een overeenkomst bereikt over een huurperiode, meldt Marca. Naar verluidt gaat het om een eenjarige overgang zonder optie tot koop, aangezien De Koninklijke vertrouwen heeft in een doorbraak van de twintigjarige aanvaller in Madrid. Reinier werd de afgelopen twee seizoenen al uitgeleend aan Borussia Dortmund, waar hij tot 39 optredens kwam. Zijn debuut voor de hoofdmacht van Real heeft hij nog niet gemaakt.

De Braziliaan moet aanwinst nummer zes worden voor Schmidt in Portugal. Benfica timmert aardig aan de weg en wist in een eerder stadium al David Neres (Shakhtar Donetsk), Enzo Fernández (River Plate), Alexander Bah (Slavia Praag), Petar Musa (Boavista) en Mihailo Ristic (Montpellier) in te lijven. Daartegenover verkocht de club al voor bijna honderd miljoen euro aan spelers, waarvan de transfer van Darwin Núñez naar Liverpool verreweg het meeste geld opleverde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast