Almere City presenteert eerste zomeraanwinst: 'Dit is het voor mij'

Almere City presenteert eerste zomeraanwinst: 'Dit is het voor mij'

25 juni - 13:45
22

José Pascual Alba Seva versterkt Almere City. De Spanjaard komt over van FC Dordrecht en is de eerste zomeraanwinst van de club uit Almere. 'Pascu' tekent voor twee jaar, met een optie voor nog een jaar. 

Pascu speelt sinds 2020 in Nederland. Hij droeg het shirt van ADO Den Haag en maakte vervolgens de overstap naar Dordrecht. Voor De Schapenkoppen speelde de middenvelder 37 wedstrijden. "Voor mij is dit een logische vervolgstap in mijn loopbaan", zegt Pascu. "Toen Almere City FC belde, wist ik meteen dat dit het voor mij was. Ik heb bij FC Dordrecht goede verhalen gehoord over de club, onder andere van Michele Santoni, en ben blij dat ik in Nederland kan blijven."

Technisch manager Johan Hansma van Almere City legt uit waarom Pascu is vastgelegd. "Pascu is een jonge talentvolle dynamische box-to-box middenvelder, die inmiddels goed is geaard in Nederland en hier graag een volgende stap in zijn loopbaan wil maken. Hij is gevallen voor de ambitie van de club en de goede faciliteiten. Ondanks concrete belangstelling van andere clubs zijn wij zeer verheugd dat Pascu heeft gekozen voor onze club!"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast