Brenet kan optie wegstrepen: Feyenoord wordt niet zijn nieuwe club

Brenet kan optie wegstrepen: Feyenoord wordt niet zijn nieuwe club

25 juni - 15:13 Laatste update: 17:38
106

Joshua Brenet zal komend seizoen niet het shirt van Feyenoord dragen, meldt 1908.nl. De Rotterdamse club wilde de rechtsback graag hebben, maar kon geen garanties geven. Brenet wilde zicht houden op een basisplaats en Feyenoord kon dat niet beloven.

Brenet stond in de belangstelling van Feyenoord en noemde zelf ook PSV, dat Ki-Jana Hoever gehuurd heeft van Wolverhampton Wanderers. Nu Brenet niet naar Feyenoord gaat lijkt een langer verblijf bij FC Twente een serieuze mogelijkheid, maar daar kon technisch directeur Jan Streuer vrijdag nog niets over zeggen.

"Zoals jullie al weten: Feyenoord is concreet. Ik heb meerdere malen contact met de mensen van PSV. En dan hier en daar wat buitenlandse dingen", vertelde Brenet onlangs aan deze website. Twente is voor hem ook een optie. "Vanzelfsprekend, ze hebben al vaker uitgesproken dat ze me graag willen behouden."

"Ik ben weer de speler geworden die ik eigenlijk was, kun je zeggen. Natuurlijk is FC Twente gewoon een optie, anders zou ik ook niet hier zijn aangesloten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast