'Barcelona en United naderen akkoord: De Jong voor tachtig miljoen naar Ten Hag'

'Barcelona en United naderen akkoord: De Jong voor tachtig miljoen naar Ten Hag'

25 juni - 17:46
119

Volgens Spaanse media duurt het niet lang meer, tot Frenkie de Jong officieel speler van Manchester United is. FC Barcelona zou op hoofdlijnen akkoord zijn met de Engelse grootmacht.

United deed eerder biedingen van 65 en zeventig miljoen euro, maar die werden door de Catalanen rigoureus naar de prullenbak verwezen. Marca repte eerder deze week nog dat Barça pas akkoord zou gaan met een transfersom van 75 miljoen euro en het lijkt erop dat United heeft geluisterd naar die berichten. Volgens SPORT naderen beide clubs een overeenkomst over de transfer van De Jong voor tachtig miljoen euro.

'De gesprekken zijn positief gevorderd', klinkt het. Vanuit het United-kamp is er veel vertrouwen dat de overgang nog voor 1 juli bezegeld wordt. In Camp Nou zou de Oranje-international grootverdiener worden, maar de verwachting is dat hij in Engeland nog meer gaat verdienen. Naar verluidt wil De Jong dat eerst de clubs er met elkaar uitkomen, voordat hijzelf akkoord gaat. Het laatste deel van de operatie is volgens het Spaanse medium nog wel 'zeer geavanceerd'. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast