Van Wonderen benoemt probleem: 'Dat zijn posities waar we niet goed bezet zijn'

Van Wonderen benoemt probleem: 'Dat zijn posities waar we niet goed bezet zijn'

25 juni - 18:50
15

Kees van Wonderen benadrukt dat sc Heerenveen zich voor de start van het Eredivisie-seizoen nog flink op de transfermarkt moet roeren. De van Go Ahead Eagles overkomen trainer stelt dat er in elke linie nog minimaal één speler bij moet komen.

Heerenveen startte zaterdag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tot nu toe hebben alleen Mats Köhlert (Willem II) en Andries Noppert (Go Ahead) de Friezen versterkt. Van Wonderen erkent dat er versterkingen bij moeten komen. "Dat zijn vooral posities waar we niet niet goed bezet zijn. Vooral voorin. Daar hebben we nog niet genoeg spelers voor", zegt hij tegenover Omrop Fryslân. "En eigenlijk in elke linie is er wel een positie waar je een speler aan toe wilt voegen."

Samen met assistent-trainers Paul Simonis en Ole Tobiasen is Van Wonderen op zoek naar een zo sterk mogelijk Heerenveen. "Als je een hele competitie ingaat, dan moet je goed bezet zijn en tegenslagen op kunnen vangen. Dus we zijn binnen wat we kunnen bij Heerenveen op zoek naar een zo goed mogelijke invulling van de selectie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast