Cambuur kan verder zoeken, contractnieuws bij PEC op komst: Kan ik wel beloven

Cambuur kan verder zoeken, contractnieuws bij PEC op komst: "Kan ik wel beloven"

25-06-2022 20:15
16

PEC Zwolle gaat met Thomas van den Belt op promotiejacht, stelt technisch directeur Marcel Boudesteyn. SC Cambuur had interesse in de vorig seizoen doorgebroken middenvelder en leek zelfs vier à vijf ton uit te willen trekken.

PEC wilde daar echter niet mee akkoord gaan en heeft de gesprekken over een langer verblijf geopend met Van den Belt. Volgens Boudesteyn zal er snel witte rook komen. "Die gaat niet weg, dat kan ik wel beloven. We zijn heel dicht bij een definitieve contractverlenging. De laatste plooien worden gladgestreken, dus ik hoop dat de komende week meer bekend wordt", laat hij weten aan RTV Oost.

Voor Boudesteyn is het een volgend succesje, nadat hij eerder Bart van Hintum, Lennart Thy, Younes Taha El Idrissi en Jordy Tutuarima binnen wist te halen. De TD kan echter nog lang niet achterover leunen en is bezig met nog meer transfers. "Soms kan je gelijk toeslaan en dan doen we dat. Maar we hebben ook veel concurrentie, dus soms lukt het niet. Er liggen mooie dingen in de week en ik hoop daar de komende weken definitief een 'ja' op te krijgen. Is dat niet zo, dan zoeken we verder."

PEC zal komend seizoen voor het eerst in tien jaar weer in de Keuken Kampioen Divisie uitkomen. De Graafschap is op 7 augustus de eerste tegenstander van het seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie