Transfervrije Beugelsdijk blijft meetrainen: We moeten de rechtszaak afwachten

Transfervrije Beugelsdijk blijft meetrainen: "We moeten de rechtszaak afwachten"

25-06-2022 23:20
24

Sparta heeft al bijna een heel elftal aan nieuwelingen gehaald, maar is de oude bekenden nog niet vergeten. Tom Beugelsdijk traint mee, Joeri de Kamps en Younes Namli zouden zich opnieuw op Het Kasteel kunnen melden.

Beugelsdijk beschikt na twee seizoenen over een aflopend contract en werd vorig seizoen verdacht van betrokkenheid bij een illegaal gokbedrijf. "We moeten de rechtszaak afwachten, of hij schuldig is bevonden aan iets", aldus Sparta-trainer Maurice Steijn in gesprek met het Algemeen Dagblad. Ondertussen kan de centrale verdediger mee blijven trainen. "Gezien de relatie tussen Tom en Sparta en wat hij heeft betekend, hebben we aangeboden dat hij hier zijn conditie op peil kan houden. Hij kan dan fit beginnen als er een andere club komt."

De Kamps en Namli werden in het voorbije voorjaar gehuurd van respectievelijk Slovan Bratislava en FK Krasnodar. Sparta hoopt stiekem op een hereniging, maar zal dan wel geduld moeten hebben. "Dat zou eventueel een optie kunnen zijn, een controleur erbij", doelt Steijn op De Kamps. "Hij heeft alleen wel een doorlopend contract, net als Namli, dus als het al doorgaat, gebeurt dat waarschijnlijk later in de window."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie