'Feyenoord laat oog vallen op Griekse miskoop van Norwich van 10 miljoen'

'Feyenoord laat oog vallen op Griekse miskoop van Norwich van 10 miljoen'

26 juni - 07:14
48

Feyenoord is in de zoektocht naar aanvallende versterking ook uitgekomen bij Christos Tzolis. Het Griekse Sportime meldt dat de Rotterdammers de twintigjarige linksbuiten willen huren van Norwich City.

Tzolis maakte vorige zomer de overstap van PAOK Saloniki naar Norwich City, dat tien miljoen euro voor hem betaalde. De vleugelaanvaller had echter moeite om aan te haken op Premier League-niveau en bleef steken op dertien competitieduels. Ondanks de degradatie naar het Championship denken The Canaries hem ook volgend seizoen niet nodig te hebben. De Griekse international mag vertrekken op huurbasis, met een optie tot koop, schrijft The Athletic.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde medium leidt Club Brugge de dans voor Tzolis, maar ook een onbekende club uit Nederland heeft zijn interesse kenbaar gemaakt. Dat zou dus om Feyenoord gaan. De Rotterdammers willen hem huren en tachtig procent van zijn salaris overnemen, stelt Sportime. Of dat genoeg is voor Norwich, is de vraag. Die club zou middels een koopoptie een flink deel van de transfersom willen terugverdienen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast