'Supertalent Moukoko dubt nog altijd over toekomst bij Borussia Dortmund'

'Supertalent Moukoko dubt nog altijd over toekomst bij Borussia Dortmund'

26-06-2022 07:56
48

Youssoufa Moukoko twijfelt nog altijd over zijn toekomst bij Borussia Dortmund. De zeventienjarige spits hoopt in de voorbereiding op een kans van de nieuwe trainer Edin Terzic, anders zal hij aansturen op een vertrek, melden BILD en Ruhr Nachrichten.

Moukoko brak in de jeugd het ene na het andere record en afgelopen seizoen hoopte hij zijn grote doorbraak te beleven bij Dortmund. Het supertalent kwakkelde echter met blessures en ook als hij fit was kreeg hij nauwelijks kansen. De Duitse jeugdinternational twijfelt daardoor aan zijn toekomst in het Signal Iduna Park, waar hij nog maar een eenjarig contract heeft.

BVB wil al langer dolgraag met hem verlengen, maar Moukoko houdt de boot voorlopig nog af, stellen BILD en Ruhr Nachrichten. De goalgetter wil zien wat Terzic met hem van plan is tijdens de voorbereiding, waarna hij zal beslissen. Mocht hij niet willen bijtekenen, dan is het voor Dortmund zo'n beetje de laatste kans om nog geld aan hem te verdienen.

Moukoko zag sterspeler Erling Haaland naar Manchester City vertrekken, maar met Sébastien Haller en Karim Adeyemi krijgt hij er twee nieuwe concurrenten bij. Ook Donyell Malen staat nog onder contract bij Die Schwarzgelben.