'Tagliafico is vierde Ajax-speler die Ten Hag naar Manchester United wil halen'

'Tagliafico is vierde Ajax-speler die Ten Hag naar Manchester United wil halen'

26-06-2022 17:20
212

Naast Lisandro Martínez, Jurriën Timber en Antony is er nu nog een Ajax-speler in beeld bij het Manchester United van Erik ten Hag. Nicolás Tagliafico kan ook rekenen op interesse van The Red Devils, meldt het Algemeen Dagblad.

Martínez, Timber en Antony worden de laatste weken sterk gelinkt aan een overstap naar United. De naam van Tagliafico werd eerder niet genoemd, maar volgens het AD wil Ten Hag de linksback ook graag meenemen naar zijn nieuwe club.

Een transfer van de Argentijn lijkt een stuk eenvoudiger te realiseren dan een overstap van de andere drie Ajacieden: Tagliafico mag namelijk voor een aanvaardbaar bedrag vertrekken, terwijl Ajax de absolute hoofdprijs vraagt voor Martínez, Timber en Antony. Ondertussen zijn de Amsterdammers al bezig met het aantrekken van Owen Wijndal als vervanger van de veertigvoudig international.

Tagliafico hoopt al langer op een transfer, maar de 29-jarige linkspoot zag afgelopen winter een overstap naar FC Barcelona nog in het water vallen. In de Johan Cruijff Arena beschikt Tagliafico nog over een éénjarig contract. Een half jaar geleden vroeg Ajax nog vijf miljoen euro voor de linksback, het is niet duidelijk welk bedrag de landskampioen nu verlangt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie