'Ik hoopte dat we al verder zouden zijn met onze selectie, soms duurt het langer'

'Ik hoopte dat we al verder zouden zijn met onze selectie, soms duurt het langer'

26 juni - 17:50
30

Willem II-trainer Kevin Holfand hoopte eigenlijk dat zijn selectie nu al meer vorm zou krijgen richting de start van het nieuwe seizoen. De Tilburgers zagen een hoop spelers vertrekken na de degradatie en hebben nog niet alle gewenste versterkingen binnen.

Eerder vertelde technisch directeur Teun Jacobs al dat hij nog drie of vier spelers wil toevoegen aan de spelersgroep van Willem II. Na afloop van een oefenduel met de amateurs van RKDSV (0-9 winst) laat trainer Hofland zich uit over zijn selectie. "Natuurlijk wil je als coach je spelersgroep compleet hebben als je met de voorbereiding begint", zegt hij tegen het Brabants Dagblad.

Hofland is echter ook realistisch. "Maar je weet hoe het gaat in de voetballerij. Ik had gehoopt dat we verder zouden zijn, maar soms duren dingen langer dan verwacht." Tot dusver zijn Erik Schouten, Thibaut Lesquoy, Nick Doodeman en Joshua Smits de spelers die Willem II al wist aan te trekken. Daarnaast is Jeremy Bokila op de proef, maar Hofland vindt het nu nog te vroeg om een oordeel te vellen over de 33-jarige spits.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.