'Ziyech krijgt concurrentie: oud-Ajacied niet enige transfertarget van AC Milan'

'Ziyech krijgt concurrentie: oud-Ajacied niet enige transfertarget van AC Milan'

26 juni - 18:51
38

Het is bekend dat Hakim Ziyech in beeld is bij AC Milan, maar de oud-Ajacied is niet het enige transfertarget van I Rossoneri. Milan probeert Marco Asensio namelijk ook naar San Siro te halen, terwijl Club Brugge-aanvaller Charles De Ketelaere eveneens op de lijst staat.

Na het kampioenschap is Milan op zoek naar versterkingen. Nadat de transfer van Sven Botman afketste, richt de Milanese club zich volgens La Gazzetta dello Sport op aanvallende versterkingen. Zoals bekend is Milan in gesprek met Ziyech, maar de club is ook concreet voor Asensio en De Ketelaere. De Scudetto-winnaar heeft zeker geen oneindig transferbudget, waardoor het waarschijnlijk zal moeten kiezen tussen de drie aanvallers.

Het is moeilijk te zeggen wie het toptarget van Milan is: dat hangt namelijk van verschillende factoren af, zoals geld en kansen op speeltijd. Real Madrid wil naar verluidt veertig miljoen euro zien voor Asensio, De Ketelaere zou dertig miljoen kosten en een huurdeal met optie tot koop ligt het meest voor de hand bij een overstap van Ziyech. 

Binnenkort zal waarschijnlijk duidelijk worden voor welke aanvaller Milan zal kiezen. Ziyech en Asensio hopen in Italië op een belangrijkere rol dan bij hun huidige club, terwijl De Ketelaere een stap omhoog wil maken na een aantal goede seizoenen bij Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast