'Weer transfernieuws uit Rotterdam: Feyenoord dicht bij verrassende komst Gnonto'

'Weer transfernieuws uit Rotterdam: Feyenoord dicht bij verrassende komst Gnonto'

26-06-2022 18:27 Laatste update: 26-06-2022 18:27
379

De kans is erg groot dat Wilfried Gnonto zijn loopbaan bij Feyenoord gaat vervolgen. Volgens het Algemeen Dagblad is de Italiaanse aanvaller zelfs al nagenoeg persoonlijk akkoord met Feyenoord, terwijl een overeenkomst met FC Zürich ook in zicht is.

De Zwitserse kampioen verlangt een transfersom van vier miljoen euro voor Gnonto, die over een éénjarig contract beschikt. Feyenoord lijkt dat bedrag te kunnen betalen, terwijl er al bijna een persoonlijk akkoord ligt. Er zijn ook andere clubs als Napoli en PSV in de race voor Gnonto, waar hij meer zou kunnen verdienen. De kleine spits lijkt echter de voorkeur te geven aan het 'sportieve plaatje'.

Door het vertrek van Cyriel Dessers en de aanstaande exit van Bryan Linssen, heeft Feyenoord behoefte aan versterkingen in de punt de aanval. Danilo werd al transfervrij overgenomen van Ajax en met de komst van Gnonto zou de spitspositie weer dubbel bezet zijn in De Kuip.

Gnonto begon het afgelopen seizoen niet als basisspeler bij Zürich, maar toch wist de Italiaan zich in de kijker te spelen. Als invaller maakte hij indruk en toen de achttienjarige aanvaller in de basis kwam, presteerde hij ook prima. Het leverde Gnonto een uitnodiging voor het Italiaanse elftal op, waar hij nu vier interlands heeft gespeeld.

Feyenoord is momenteel erg actief op de transfermarkt. Danilo en Mats Wieffer werden al aangetrokken, terwijl er ook wordt gewerkt aan de komst van Mohamed Taabouni, Calvin Stengs en Gnonto.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie