'Pijnlijk: zeven MLS-clubs weigeren om aangeboden Marcelo te contracteren'

'Pijnlijk: zeven MLS-clubs weigeren om aangeboden Marcelo te contracteren'

26 juni - 22:18
41

Marcelo wilde net als oud-ploeggenoot Gareth Bale naar de MLS te gaan, maar dat lijkt de Braziliaan niet te gaan lukken. Naar verluidt is de 34-jarige linksback aangeboden bij zeven verschillende Amerikaanse clubs, die allemaal hebben besloten om niet toe te happen.

Marcelo moet na maar liefst vijftien jaar van club wisselen, nu zijn contract bij Real Madrid niet is verlengd. Volgens AS heeft zijn management geprobeerd om de 58-voudig international naar de Verenigde Staten te brengen: Marcelo is naar verluidt aangeboden bij zeven verschillende clubs, waaronder het Los Angeles FC van Bale en LA Galaxy.

Geen van de clubs heeft Marcelo echter een contract aangeboden. Vooral de leeftijd van de linkspoot zou een obstakel vormen. Dat terwijl LAFC eerder wel de 37-jarige Giorgio Chiellini naar de MLS haalde.

Het lijkt er nu op dat Marcelo zijn loopbaan in Europa gaat vervolgen. Eerder werd de verdediger al gelinkt aan Real Valladolid en Rayo Vallecano, terwijl clubs als Fenerbahçe ook genoemd worden in het geruchtencircuit. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast