'Details over Ajax-move Bergwijn: Spurs wil nog kleine bonussen en nieuwe speler'

'Details over Ajax-move Bergwijn: Spurs wil nog kleine bonussen en nieuwe speler'

26-06-2022 21:58 Laatste update: 22:19
155

Er komen steeds meer details naar buiten over de aanstaande overstap van Steven Bergwijn naar Ajax. Het Algemeen Dagblad meldt dat Tottenham Hotspur het liefst zelf nog een nieuwe speler presenteert, voordat de deal met Ajax beklonken wordt. Ook wil Spurs een kleine variabele 'tegemoetkoming' ontvangen, naast de transfersom van ongeveer 25 miljoen euro.

Het is algemeen bekend dat de transfer van Bergwijn naar Ajax dichterbij dan ooit is. In grote lijnen zijn Ajax en Tottenham akkoord: de Engelse ploeg zal een kleine 25 miljoen euro ontvangen van Ajax. Spurs wil daarnaast dus ook nog een kleine som aan bonussen opnemen in de deal.

Tottenham hoopt dus ook een nieuwe speler binnen te halen voordat het Bergwijn definitief laat vertrekken. De nummer vier van de Premier League wordt sterk gelinkt aan Richarlison, die vijf jaar geleden nog erg dicht bij een overstap naar Ajax was. 

Desondanks wordt de transfer van Bergwijn naar verwachting spoedig wereldkundig gemaakt. In hoofdlijnen zijn de Amsterdammers al persoonlijk akkoord met de aanvaller zelf. Het is nog niet helemaal duidelijk wat het salaris van de Oranje-international wordt bij Ajax, maar Bergwijn zal ongetwijfeld een van de grootverdieners worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie