'Vraagprijs voor Hilgers ligt op straat: Twente wil zes miljoen van Feyenoord'

'Vraagprijs voor Hilgers ligt op straat: Twente wil zes miljoen van Feyenoord'

26-06-2022 22:36
182

De vraagprijs van FC Twente voor Mees Hilgers ligt op straat. Volgens 1908 willen de Tukkers hem alleen voor zes miljoen euro laten gaan. Feyenoord toonde al interesse in Hilgers, maar Twente verwees een eerste bod lachend naar de prullenbak.

Hilgers heeft zijn eerste volledige Eredivisie-seizoen er net op zitten bij Twente. De negentienjarige stopper presteerde goed en dat viel ook op bij Feyenoord, dat een poging waagde om hem naar Rotterdam te halen. Dat Twente niet zomaar mee wilde werken aan een transfer was bekend, maar nu is ook duidelijk geworden dat de nummer vier van de Eredivisie minimaal zes miljoen wil zien voor Hilgers.

De 21-jarige verdediger heeft bij Twente nog een éénjarig contract. De club heeft wel de eenzijdige optie om de verbintenis te verlengen. In gesprek met deze website liet Hilgers recent nog weten dat hij niet onwelwillend tegenover een transfer staat. "Als er wat moois is en alles klopt, zou het kunnen gebeuren. Maar ik zie op dit moment nog geen reden, om eerlijk te zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie