'PSV hoopt dat De Jong mee kan op trainingskamp en wil move snel afronden'

'PSV hoopt dat De Jong mee kan op trainingskamp en wil move snel afronden'

26-06-2022 23:31 Laatste update: 23:33
96

PSV hoopt de komst van Luuk de Jong in de komende week al af te ronden, weet het Eindhovens Dagblad. Het is de bedoeling dat de spits meegaat op trainingskamp naar Duitsland, dat de nummer twee van Nederland tussen 4 en 10 juli belegt.

Er is de laatste weken al veel gezegd en geschreven over een terugkeer van De Jong bij PSV. De Eindhovenaren moeten er alleen nog uit zien te komen met Sevilla, dat zes miljoen euro wil om de éénjarige verbintenis van de spits te verbreken. Hoewel de deal eerder werd bestempeld als 'niet eenvoudig', is het wel de bedoeling dat De Jong snel weer terugkomt naar Nederland.

Of dat gaat lukken, is wel nog de vraag. Het standpunt van Sevilla lijkt namelijk niet te zijn veranderd: de Spanjaarden willen hun financiële slag slaan na de goede prestaties die De Jong vorig seizoen bij FC Barcelona leverde.

De Oranje-international moet bij PSV de onbetwiste eerste spits worden. Eran Zahavi is namelijk na twee jaar vertrokken, terwijl huurling Carlos Vinícius nog niet weet te overtuigen. Tussen 2014 en 2019 beleefde De Jong misschien wel de beste periode van zijn loopbaan bij PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie