Feyenoord haalt 'LiTo BV' uit elkaar: 'Dat is Linssen ook bij ons gelukt'

Feyenoord haalt 'LiTo BV' uit elkaar: 'Dat is Linssen ook bij ons gelukt'

27 juni - 07:22 Laatste update: 08:04
19

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, gunt Bryan Linssen zijn verhuizing naar Japan. De 31-jarige aanvaller heeft tot eind 2024 bij Urawa Red Diamonds getekend.

"Bryan heeft zijn carrière altijd zorgvuldig opgebouwd en heeft steeds opnieuw laten zien het niveau een stapje hoger ook aan te kunnen. Ook bij ons is dat gelukt", zegt Arnesen op de Feyenoord-site over de oud-speler van Fortuna Sittard, MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en Vitesse.

Arnesen vervolgt: "Met zijn rendement en energie is hij niet alleen op het veld van toegevoegde waarde geweest. Ook als persoon heeft hij binnen de selectie een belangrijke, positieve stempel weten te drukken. De stap naar het buitenland is altijd een lang gekoesterde wens van hem gebleven. Nu deze mogelijkheid zich voordoet nemen we dan ook op een mooie manier afscheid van elkaar."

Linssen gaat voor het eerst naar het buitenland. In twee seizoenen namens Feyenoord kwam hij tot 28 goals in 91 officiële wedstrijden. "Met spelen voor Feyenoord heb ik een van mijn mooiste dromen verwezenlijkt. De tijd is voorbij gevlogen", zegt hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s