'Tagliafico in trek: nog twee Engelse opties voor aanstaande Ajax-vertrekker'

'Tagliafico in trek: nog twee Engelse opties voor aanstaande Ajax-vertrekker'

27-06-2022 09:29
38

Manchester United is niet de enige club met interesse in Nicolás Tagliafico, meldt boulevardkrant The Sun. Ook Brighton & Hove Albion en Nottingham Forest mengen zich naar verluidt in de strijd om de Argentijnse linksback van Ajax.

Tagliafico is bij Brighton de belangrijkste kandidaat om het mogelijke vertrek van Marc Cucurella op te vangen. De Spaanse uitblinker staat in de concrete belangstelling van Manchester City. Als hij vertrekt, meldt Brighton zich volgens The Sun bij Ajax. Tagliafico (29) zou een overstap naar The Seagulls wel zien zitten.

Bij Ajax heeft Tagliafico een contract tot medio 2023. Het is geen geheim dat hij voor een relatief lage transfersom mag vertrekken. Brighton pikte twee jaar geleden al Joël Veltman voor minder dan een miljoen op in Amsterdam.

Ook het Manchester United van Erik ten Hag en Premier League-promovendus Nottingham Forest zouden interesse hebben in Tagliafico. De laatste twee jaar werd Chelsea nog regelmatig in verband gebracht met de Ajacied, die afgelopen winter een droomtransfer naar FC Barcelona zag afketsen.