'Financiële details van Malacia-deal bekend: Feyenoord praat nog over details'

'Financiële details van Malacia-deal bekend: Feyenoord praat nog over details'

27 juni - 11:40 Laatste update: 11:52
67

De financiële details rond de transfer van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon zijn bekend. Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl nadert Feyenoord wel degelijk een akkoord met de Franse club van trainer Peter Bosz.

De Rotterdammers zouden een vast bedrag van twaalf miljoen euro ontvangen. Door bonussen kan het bedrag nog met drie miljoen oplopen, klinkt het. Momenteel worden de laatste plooien gladgestreken over die variabelen. 

Hoewel ook Manchester United en Newcastle United met Malacia in verband worden gebracht, lijkt hij hard op weg naar Lyon. De Oranje-international zou een voorkeur hebben voor Les Gones, mede door de aanwezigheid van landgenoot Bosz. De Franse club nam bovendien afscheid van zijn eerste linksback. Emerson werd gehuurd van Chelsea en is teruggekeerd naar Londen.

Feyenoord is zonder Malacia begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De vleugelverdediger geniet nog van een vakantie. Aanwinsten Danilo en Mats Wieffer waren wel van de partij. Ook Mohamed Taabouni sluit vermoedelijk snel aan. De twintigjarige aanvallende middenvelder, die transfervrij overkomt van AZ, ondergaat maandag de medische keuring.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie