De Telegraaf: Ajax ontvangt nieuw bod van 40 miljoen euro op Martínez

De Telegraaf: Ajax ontvangt nieuw bod van 40 miljoen euro op Martínez

27-06-2022 14:40 Laatste update: 15:10
348

Het spel is op de wagen: Lisandro Martínez kan na Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Sébastien Haller de vierde basisspeler van Ajax worden die Amsterdam verlaat. Arsenal heeft het bod op de Argentijn verhoogd tot 40 miljoen euro, weet De Telegraaf.

Martínez staat hoog op de lijst bij Arsenal, dat weken geleden een openingsbod uitbracht: Ajax was echter niet onder de indruk van het voorstel ter waarde van 25 miljoen euro. Inmiddels hebben The Gunners er 15 miljoen bovenop gedaan en 40 miljoen euro geboden, inclusief bonussen.

Het is niet bekend hoe Ajax daarop gaat reageren. Wel is duidelijk dat Martínez alleen voor de absolute hoofdprijs mag vertrekken. De Amsterdammers zouden minimaal 50 miljoen euro willen zien. Naast Arsenal is Manchester United concreet geïnteresseerd, maar de club van manager Erik ten Hag heeft zich nog niet gemeld in Amsterdam.

Martínez ligt nog drie jaar vast bij Ajax. 'Het is de vraag hoe financieel verantwoord het is om ’nee’ te blijven verkopen', schrijft De Telegraaf over Martínez, maar ook Jurriën Timber (50 miljoen) en Antony (80 miljoen). Hoe graag de Argentijn naar Arsenal wil, is niet bekend. Zijn vertrek wordt als 'onwenselijk' bestempeld.

Mocht het tot een akkoord tussen Ajax en Arsenal komen, dan is dat wél goed nieuws voor de transferaspiraties van Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar. Het is geen geheim dat Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Brian Brobbey (RB Leipzig) en Owen Wijndal (AZ) naar de Johan Cruijff Arena moeten komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie