Slot over Malacia en Lyon: Zullen ze nog wat harder hun best voor moeten doen

Slot over Malacia en Lyon: "Zullen ze nog wat harder hun best voor moeten doen"

27-06-2022 16:20
32

De transfer van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon leek dit weekend in kannen en kruiken te zijn, maar de Fransen moeten de laatste plooien gladstrijken met Feyenoord. Trainer Arne Slot deelt op de dag van de eerste Feyenoord-training de stand van zaken.

Transferspecialist Fabrizio Romano kwam zaterdag met zijn karakteristieke 'Here we go' op de proppen, maar maandag werd duidelijk dat beide clubs nog praten over de exacte transfersom en de bonussen die daaraan gekoppeld zijn. "Dat er concreet een club is die een bod op hem gedaan heeft, dat zou ook een beetje dom zijn als ik dat hier nu zou ontkennen", aldus Slot tijdens de persconferentie. "Maar het is die club nog niet gelukt om hem met een shirtje van die club te laten poseren. Dus daar zullen ze nog wat harder hun best voor moeten doen."

Het lijkt echter een kwestie van tijd voor de transfer alsnog afgerond wordt, beseft ook Slot. "Of ik nog rekening met hem houd? Nou, rekening is een groot woord…", stelt de trainer. "Tyrell is één van die voorbeelden van spelers die er deze week nog niet bij zijn, omdat hij ook nog international geworden is. En dat doet hij ook nog heel erg goed."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie