Janssen slaat terug bij presentatie: 'Jullie werkgever rekent ook op resultaten'

Janssen slaat terug bij presentatie: 'Jullie werkgever rekent ook op resultaten'

28 juni - 06:42
19

Vincent Janssen heeft van zich afgebeten tijdens zijn presentatie bij Royal Antwerp FC. De spits kreeg een vraag over zijn doelpuntenmoyenne sinds zijn AZ-vertrek in 2016 en reageerde daar licht geïrriteerd op. 

Janssen is voor Marc Overmars en Mark van Bommel de eerste grote aankoop van deze transferperiode en wordt in België grootverdiener. "Ik weet dat ik moet presteren en dat vind ik oké. Dat is eigenlijk overal in het leven zo. Jullie werkgever rekent er ook op dat jullie bepaalde resultaten boeken", zegt hij maandag op de persconferentie, geciteerd door De Telegraaf.

De van Monterrey overgekomen aanvalsleider wordt gevraagd of de Belgen zich zorgen moeten maken over zijn doelpuntengemiddelde. In Mexico kwam Janssen tot 24 goals in 94 wedstrijden. "Maak jij je daar zorgen over? Nee? Oké, dan is het goed. Ik ook niet gelukkig", klinkt het geërgerd. 

'Van Gaal-spits' Janssen, die de voorbije interlandperiode voor het eerst sinds 2017 werd opgeroepen voor het Nederlands elftal, erkent met de bondscoach gesproken te hebben over zijn stap. "Ik denk dat hij het wel oké vindt", aldus de spits. "Uiteindelijk moet ik hier goed gaan presteren om in beeld te blijven voor het Nederlands elftal. Ik zat er de laatste keer bij en ga er alles aan doen om het WK te halen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.