'Zes miljoen niet genoeg voor Groningen: Bologna krijgt nul op het rekest'

'Zes miljoen niet genoeg voor Groningen: Bologna krijgt nul op het rekest'

28 juni - 09:50
84

Jørgen Strand Larsen lijkt niet naar Bologna te verkassen. FC Groningen heeft eigen plannen en heeft aanbiedingen van de Italiaanse club afgewezen, meldt Voetbal International.

Strand Larsen kan na een sterk seizoen bij Groningen rekenen op forse interesse. Waar Besiktas en Strasbourg zich gemeld hebben bij De Trots van het Noorden en er ook Spaanse belangstelling is, bracht Bologna vooralsnog als enige een bod uit. Dit bod is door Groningen naar de prullenbak verwezen, klinkt het. Beide clubs verschillen flink in de prijs voor de Noorse spits. Rossoblù willen naar verluidt niet veel meer dan zes miljoen euro betalen voor de 22-jarige Strand Larsen. Groningen verlangt meer.

VI schetst dat de noorderlingen Strand Larsen willen behouden, gezien de ambitie van de club. Groningen zou willen aanhaken bij de subtop van de Eredivisie onder Frank Wormuth. Na eerdere verkopen van Bjorn Meijer, Gabriel Gudmundsson en Azor Matusiwa, ziet de club niet de financiële noodzaak om de Noor van de hand te doen.

Strand Larsen speelt sinds september 2020 voor Groningen. Het afgelopen seizoen was hij de onbetwiste spits in het elftal van Danny Buijs. In 32 Eredivisie-optredens was hij goed voor veertien goals en twee assists. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie