El Bouchataoui vertrekt definitief bij Feyenoord, middenvelder verkoopt ADO 'nee'

El Bouchataoui vertrekt definitief bij Feyenoord, middenvelder verkoopt ADO 'nee'

28 juni - 11:36 Laatste update: 14:46
46

Achraf El Bouchataoui heeft Feyenoord definitief verlaten. De 22-jarige middenvelder stond in de belangstelling van het ADO Den Haag van Dirk Kuijt, maar heeft gekozen voor een overstap naar het tweede niveau in België.

KMSK Deinze is de nieuwe club van El Bouchataoui. Hij beschikte over een aflopend contract bij Feyenoord, waardoor de Rotterdammers geen transfersom ontvangen. In gesprek met de clubkanalen legt El Bouchataoui zijn move naar België uit. "Ik koos voor KMSK Deinze omdat het plan van de club mij heel erg aanspreekt en ik er veel potentieel in zie. Ook op persoonlijk vlak is het een mooie stap om mezelf als speler en individu verder te ontwikkelen in een sterke competitie."

De geboren Rotterdammer doorliep heel de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam in totaal tot vijf duels onder toenmalig trainer Dick Advocaat. In het afgelopen seizoen werd El Bouchataoui verhuurd aan RKC Waalwijk, maar daar moest hij het vooral met invalbeurten doen. Nu hoopt de jeugdinternational een nieuwe start te maken in België. ADO was ook concreet voor El Bouchataoui, maar tot een move naar Den Haag kwam het dus niet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie