Letsch ziet licht aan eind van de tunnel bij Vitesse: 'Krijg positieve signalen'

Letsch ziet licht aan eind van de tunnel bij Vitesse: 'Krijg positieve signalen'

28-06-2022 13:21
29

De situatie bij Vitesse was lange tijd nijpend, maar trainer Thomas Letsch heeft goede hoop dat daar snel verandering in komt. Doordat Valeriy Oyf afstand doet van zijn aandelen, is er weer meer mogelijk voor Vitesse op de transfermarkt.

De Arnhemmers zagen belangrijke krachten als Riechedly Bazoer, Loïs Openda, Eli Dasa en Danilho Doekhi vertrekken. Tot op het heden werd alleen Carlens Arcus nog aangetrokken. Daar zal binnenkort echter verandering in komen, verwacht Letsch. "Ik krijg positieve signalen daarover", laat hij optekenen door De Telegraaf.

"Ik hoop dat onze td (Benjamin Schmedes, red.) de komende periode om de zoveel dagen de komst van een nieuwe speler bekend kan maken", gaat Letsch verder. "Als je zeven goede spelers kwijtraakt moet je ook zeven goede spelers terughalen."

Vitesse is met zijn uitgeklede selectie inmiddels begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Schmedes heeft geen last van extra tijdsdruk tijdens het samenstellen van de selectie: doordat Vitesse Europees voetbal misliep, speelt het op 7 augustus pas zijn eerste officiële duel van het seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie