Kuyt en Janmaat trekken 'nodige ervaring' aan en verwelkomen aanwinst bij ADO

Kuyt en Janmaat trekken 'nodige ervaring' aan en verwelkomen aanwinst bij ADO

28 juni - 15:33
31

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Daryl Werker. De centrale verdediger komt transfervrij over van Roda JC en tekent voor twee seizoenen, met een optie voor een extra seizoen, bij de Residentieclub.

Werker was het voorbije seizoen basiskracht in Zuid-Limburg en kwam in twee termijnen uit voor Roda. Tussendoor was hij actief voor MVV Maastricht en het Griekse AO Xanthi. Technisch directeur Daryl Janmaat is blij met de tweede versterking voor ADO deze zomer. "Met Werker trekken we een speler met de nodige ervaring aan die, net als wij, heel ambitieus is en zich kan vinden in de doelstellingen die wij met ADO Den Haag hebben", stelt hij op de clubsite. "Het is een kopsterke speler die naast goede verdedigende kwaliteiten ook beschikt over een goede passing en overzicht. We denken dat hij met zijn manier van spelen uitstekend past bij onze club."

De 28-jarige verdediger is zelf ook blij met zijn stap naar de Hofstad. "Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging bij ADO Den Haag. Door mijn tijd bij Roda JC ben ik hier al vaak op bezoek geweest en ken ik het stadion en de club. Daarnaast ken ik al een aantal jongens, bijvoorbeeld Thomas Verheydt, waarmee ik samenspeelde in mijn periode bij MVV", reageert Werker. "Dit seizoen gaan we er alles aan doen om promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen, ik ben er klaar voor!"

Werker is na Max de Waal de tweede versterking voor Dirk Kuyt bij ADO. In de tussentijd werden ook de contracten van Thomas Verheydt en Tyrese Asante verlengd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.