'Hoop dat ik minuten in Ajax 1 ga pakken, absoluut mijn doel voor komend seizoen'

'Hoop dat ik minuten in Ajax 1 ga pakken, absoluut mijn doel voor komend seizoen'

29 juni - 11:19
93

Naci Ünüvar wil komend seizoen 'absoluut' zijn kans pakken in het eerste elftal van Ajax. De negentienjarige creatieveling is bereid om daar hard voor te werken. Ünüvar houdt zich op de vlakte over een aanstaande contractverlenging, maar hij lijkt het nieuws wel te bevestigen.

Zo'n 2,5 jaar geleden maakte Ünüvar zijn debuut in de hoofmacht van Ajax. Op dit moment staat de teller op drie duels in het eerste elftal. Ünüvar hoopt dat aantal komend seizoen flink op te schroeven. "Ik hoop dat ik minuten in het eerste ga pakken", vertelt hij tegen Ajax Life. "Ik wil de ploeg graag helpen en daarvoor moet ik zo veel mogelijk minuten krijgen van de trainer."

"Dat is absoluut mijn doel voor komend seizoen", gaat Ünüvar verder. "Ik weet ook dat je kansen niet krijgt, maar ze moet verdienen. Ik moet het zelf afdwingen en doe daar hard mijn best voor."

Een dikke week geleden werd duidelijk dat Ajax mondeling akkoord is met Ünüvar over een contractverlenging. De linksbuiten annex aanvallende middenvelder ligt nu tot medio 2023 vast. Ünüvar wilde er in gesprek met Ajax Life niet al te veel over kwijt, maar hij zei dat 'het wel de bedoeling is'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast