Ihattaren sluit hoofdstuk af: 'Wil het niet meer over fitheid hebben, fit ben ik'

Ihattaren sluit hoofdstuk af: 'Wil het niet meer over fitheid hebben, fit ben ik'

29 juni - 16:00 Laatste update: 16:12
231

Mohamed Ihattaren heeft voor het eerst sinds hij speler van Ajax is met de pers gesproken. In gesprek met de clubkanalen van Ajax maakt de spelmaker duidelijk dat hij fit is en klaar is om in Amsterdam te slagen.

Het verhaal is bekend: Ihattaren vertrok vorige zomer bij PSV, maar zijn kortstondige avontuur in Italië bij Sampdoria liep uit op een deceptie. Ajax pikte de buitenspeler begin dit jaar op bij Juventus en huurt hem tot het einde van dit kalenderjaar, met een optie tot koop. Tot dusver werd Ihattaren uit de media gehouden, maar daar is woensdag een einde aan gekomen. "Ik heb natuurlijk heel veel zin om te laten zien wie de echte Mo is", steekt hij van wal. 

"Ik heb nog een hele lange weg te gaan tot het einde van mijn carrièrre, maar ik ben blij dat ik enorm fit ben en dat ik kan doen wat ik altijd deed en waar ik bekend om sta", vervolgt het twintigjarige talent, die graag aan Nederland en de wereld wil zien wat hij in huis heeft. "Nu is het tijd om het te laten zien en met niets anders bezig te zijn. Ook niet met fitheid. Fit ben ik", benadrukt Ihattaren.

"Dat hoofdstuk is afgesloten. Nu wil ik weer gezien worden als de voetballer Mo, die de supporters een mooi avondje wil bezorgen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie