Ihattaren blikt terug op ontmoeting met PSV: 'Dat was een moment van: hebbes'

Ihattaren blikt terug op ontmoeting met PSV: 'Dat was een moment van: hebbes'

29 juni - 21:13 Laatste update: 21:28
182

De samenwerking met Alfred Schreuder bevalt Mohamed Ihattaren uitstekend. De spelmaker benadrukt dat hij los van zijn trainer ook van anderen in zijn nieuwe omgeving enorm veel liefde krijgt.

"Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of waar je vandaan komt. Hij weet precies hoe hij iedereen moet raken", begint Ihattaren tegenover Ajax TV zijn lofzang over Schreuder in zijn eerste interview sinds zijn entree bij Ajax. Schreuder geeft volgens de twintigjarige buitenspeler elke speler de aandacht die diegene nodig heeft. "Dat zie je niet veel bij trainers. Hij heeft daar echt een gevoel voor. Dat vind ik echt fijn."

Uitgerekend tegen zijn voormalig werkgever PSV maakte Ihattaren zijn debuut in de hoofdmacht. Ondanks de nederlaag in de finale van de KNVB Beker, kijkt hij voldaan terug op zijn eerste wedstrijd in Ajax 1. "Dat was wel een moment dat ik dacht: het is gewoon mooi dat ik dit jaar nog in de hoofdmacht heb kunnen spelen. Jammer van het resultaat, maar ik dacht wel: hebbes."

De topfitte Ihattaren is blij hoe hij op weg is geholpen bij Ajax. Hij merkt dat de mensen om hem heen tevreden over hem zijn. "De trainer is blij met me en die mensen wil je nog trotser maken. Ik ben gewoon enorm blij dat ik hier, vooral bij Ajax, enorm veel liefde krijg. Echt heel veel liefde. Ik ben gewoon gelukkig op dit moment. Ik voel me gewoon weer mens, daar ben ik echt blij mee."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie