'Feyenoord wil Chong terug naar De Kuip halen: gesprekken aanstaande'

'Feyenoord wil Chong terug naar De Kuip halen: gesprekken aanstaande'

29 juni - 22:21
201

Tahith Chong keert mogelijk terug bij Feyenoord, meldt het doorgaans betrouwbare 1908nl. De 22-jarige buitenspeler staat onder contract bij Manchester United, maar wist daar nog altijd niet door te breken.

Chong doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar vertrok in 2016 naar Engeland, om in de O18 van United te spelen. Na verhuurperiodes bij Werder Bremen, Club Brugge en Birmingham City sluit hij in de voorbereiding weer aan bij United, al is het onduidelijk of Erik ten Hag perspectief voor hem heeft. Feyenoord wil naar verluidt toeslaan en Chong terughalen naar Rotterdam.

Gesprekken met de aanvaller zouden al aanstaande zijn. Op Old Trafford ligt Chong nog vast tot de zomer van 2023, waardoor Feyenoord bij koop een transfersom moet overmaken naar Engeland. Zijn actuele marktwaarde ligt op 3,5 miljoen euro. 

Chong is niet de eerste aanvaller die aan de Rotterdammers wordt gelinkt. Ook zou Feyenoord een oog hebben laten vallen op Calvin Stengs, terwijl de club dicht bij de komst van de Italiaans international Wilfried Gnonto is. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s