'PSG maakt werk van Scamacca, die niet doorbrak bij PSV en flopte bij PEC'

'PSG maakt werk van Scamacca, die niet doorbrak bij PSV en flopte bij PEC'

30-06-2022 11:39
39

De kans is goed aanwezig dat Gianluca Scamacca, oude bekende van PSV en PEC Zwolle, zijn loopbaan bij Paris Saint-Germain vervolgt. De Franse grootmacht heeft inmiddels een bod van ongeveer veertig miljoen euro neergelegd bij Sassuolo.

Dat meldt Gianluca Di Marzio. De interesse van PSG in Scamacca speelt al langer en nu pakken de Parijzenaren ook door. De club bood eerst 35 miljoen op de Italiaanse spits, nu is het aanbod verhoogd naar veertig miljoen. Sassuolo zette aanvankelijk in op een transfersom van vijftig miljoen voor Scamacca.

Een toptransfer komt dus steeds dichterbij voor de zevenvoudig international. Dat terwijl hij bij PSV en PEC Zwolle nooit wist door te breken. De Eindhovenaren pikten Scamacca op uit de jeugd van AS Roma, maar de aanvaller maakte nooit zijn debuut in de hoofdmacht. PSV wist Scamacca wel voor een half miljoen euro te verkopen aan Sassuolo, dat hem later weer tijdelijk in Zwolle stalde. Bij PEC scoorde Scamacca in een heel seizoen geen enkele keer.

Dit seizoen brak de geboren Romein echter door bij Sassuolo, met zestien goals in de Serie A. Voor PSG is een extra aanvaller geen overbodige luxe. Door het vertrek van Ángel Di María is de bezetting nu dun in de voorste linie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie