'We hebben krappe portemonnee, moeten gericht kijken naar transferprioriteiten'

'We hebben krappe portemonnee, moeten gericht kijken naar transferprioriteiten'

30 juni - 11:58
19

FC Volendam roerde zich tot dusver amper op de transfermarkt, maar trainer Wim Jonk hoopt wel nog op meerdere versterkingen. De coach van Het Andere Oranje is ook duidelijk over de speelstijl die hij komend seizoen wil hanteren.

In deze transferperiode haalde Volendam tot dusver alleen Benaissa Benamar binnen. De stopper werd het afgelopen half jaar al gehuurd van FC Utrecht. Jonk vertelt voor de camera van ESPN dat hij hoopt op meer inkomende transfers. "We hebben natuurlijk een krappe portemonnee, dus we moeten heel gericht kijken naar onze prioriteiten."

"Op het middenveld hebben we nog een balansstoornis, daar moet sowieso wat bij komen", is Jonk duidelijk. "Het liefst wil ik ook voorin en achterin nieuwe spelers, maar dat zal elke trainer zeggen, dat je in elke linie een versterking wil."

Jonk staat bekend om zijn aanvallende visie en speelwijze. Hij is dan ook niet van plan om daar in de Eredivisie vanaf te stappen. "Nee, we gaan proberen om goed en aanvallend voetbal te spelen. Daarvoor komen de mensen naar het stadion, je moet het proberen door te zetten. Maar wel met het realisme dat je op een niveautje hoger zit, in de Eredivisie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s