Driehoeksverhouding bij PSV: 'Alle ingrediënten om succesvol te zijn'

Driehoeksverhouding bij PSV: 'Alle ingrediënten om succesvol te zijn'

30 juni - 21:13
74

Marcel Brands heeft zich voor het eerst sinds zijn tweede termijn bij PSV uitgesproken in de media. De opvolger van Toon Gerbrands als algemeen directeur van de Eindhovenaren hoopt dat alles in de huidige samenstelling op zijn plek valt.

Brands gaat bij PSV nauw samenwerken met technisch directeur John de Jong. "Ik denk dat het netwerk dat je gezamenlijk hebt, vele malen groter is dan die je als individu hebt. Dat probeer je te gebruiken", stelt hij op de clubkanalen. "We hebben al een aantal dingetjes samen gedaan en dat verloopt uitstekend. John kan zijn ei volledig kwijt in zijn rol, maar heeft met mij wel weer een sparringpartner bij de club."

"Aan de andere kant hoop ik Ruud (van Nistelrooij, red.) te helpen met de ervaring die ik heb. Met die driehoek hoop je alle ingrediënten te hebben om succesvol te zijn", maakt Brands, die overkomt van Everton, duidelijk. Brands hoopt met PSV zowel op als buiten het veld te groeien. "Ik wil weer een stap verder zetten, eigenlijk in alles."

De algemeen directeur erkent dat het sportieve aspect voorop blijft staan. "Maar je wil ook dat de mensen het prettig vinden om bij PSV te werken en zich daar trots bij voelen", voegt hij toe. "Als je ooit op de platte kar hebt gestaan, weet je waar je het voor doet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast