'Juventus sorteert voor op De Ligt-vertrek en bekijkt vervangers in eigen land'

'Juventus sorteert voor op De Ligt-vertrek en bekijkt vervangers in eigen land'

1 juli - 07:10 Laatste update: 07:13
43

Matthijs de Ligt siert vrijdag de cover van het Italiaanse Tuttosport. De Nederlander staat in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea. Juventus sorteert alvast voor op de verkoop van de 22-jarige verdediger en kijkt in de zoektocht naar een vervanger rond in de eigen Serie A.

Donderdag meldde de Engelse krant The Telegraph al dat de onderhandelingen tussen De Oude Dame en The Blues zich in een 'gevorderd stadium bevinden'. Volgens Tuttosport laat Juventus De Ligt alleen vertrekken wanneer er een bod van 110 miljoen euro op tafel wordt gelegd door Chelsea. Daarnaast weet de Italiaanse krant dat de Londenaren 'niet als enige club' geïnteresseerd is in de international.

Als opvolger van De Ligt zijn Napoli-verdediger Kalidou Koulibaly en Gleison Bremer van Torino in beeld. Toch benadrukt Tuttosport dat Juventus De Ligt het liefst binnenboord houdt, maar tegelijkertijd bereid is hem te vervangen.

Twee aanwinsten op komst
De ploeg van trainer Massimiliano Allegri is daarnaast dicht bij het aantrekken van Ángel Di María en Andrea Cambiaso, meldt Fabrizio Romano. De buitenspeler komt transfervrij over van Paris Saint-Germain, waar het naar de Serie B gedegradeerde Genoa een bedrag van 3,5 miljoen euro ontvangt voor de vleugelverdediger.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s