'AC Milan lost interne problemen op en onderzoekt transfer Ziyech'

'AC Milan lost interne problemen op en onderzoekt transfer Ziyech'

1 juli - 08:05 Laatste update: 09:30
32

De onderhandelingen tussen Chelsea en AC Milan over de transfer van Hakim Ziyech zijn geopend, meldt Gianluca Di Marzio. Na het oplossen van de contractsituaties van zowel technisch directeur Paolo Maldini als directeur Ricky Massara bij de Rossoneri gaat de blik vol op de spelverdeler van de Londenaren.

Lange tijd was er onduidelijkheid of de twee beleidsbepalers langer zouden aanblijven in Milaan, aangezien ze allebei over een aflopend contract beschikte. Enkele uren voordat hun overeenkomst verliep, kregen ze toezeggingen over een (grotere) rol en verlengden ze beiden in San Siro. Daardoor blijft de bestuurlijke top in de modestad intact.

Donderdag vertelde Maldini al dat er door de strubbelingen rondom zijn contract 'tijd verloren was gegaan' rondom transfers. "Alles is opgelost. We hebben in de laatste minuut verlengd", vertelde de oud-verdediger. Italiaanse media weten dat de interesse serieus is en er met Chelsea gesproken wordt over een huurdeal. Daarin moet een optie tot koop op Ziyech komen. Het contract van de 29-jarige buitenspeler loopt nog door tot medio 2025 op Stamford Bridge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie