'Bergwijn op weg naar de uitgang: Richarlison doorstaat medische keuring'

'Bergwijn op weg naar de uitgang: Richarlison doorstaat medische keuring'

1 juli - 08:20 Laatste update: 10:47
68

Niets staat het vertrek van Richarlison bij Everton nog in de weg. De Braziliaan heeft met succes de medische keuring doorstaan bij Tottenham Hotspur. Fabrizio Romano meldt dat de contracten inmiddels getekend zijn.

Naar verluidt betalen The Spurs een bedrag van zeventig miljoen euro aan The Toffees om zich van de diensten van Richarlison te verzekeren. Vanaf zijn vakantieverblijf in Brazilië heeft de spits de medische checks afgerond. Romano weet dat de transfer helemaal in kannen en kruiken is: 'all 100% done', aldus Romano.

Met de komst van Richarlison naar Tottenham lijkt Steven Bergwijn nu echt op weg naar de uitgang. Met onder meer Lucas Moura, Heung-Min Son en Harry Kane is de concurrentie voorin moordend. De Nederlands international staat in de nadrukkelijke belangstelling staan van zowel Everton als Ajax. Zelf zou Bergwijn het liefst naar Amsterdam verkassen.

Na het aantrekken van Yves Bissouma, Ivan Perisic en Fraser Forster is Richarlison al de vierde aanwinst van deze zomer. Mede dankzij een kapitaalinvestering van een kleine 175 miljoen euro in mei is Tottenham deze transferperiode bijzonder slagvaardig.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s