'Malacia-move loopt vertraging op: back wordt bijgestaan door andere agent'

'Malacia-move loopt vertraging op: back wordt bijgestaan door andere agent'

1 juli - 09:13
74

Hoewel de transfer van Tyrell Malacia naar Manchester United zo goed als rond is, loopt de afhandeling van de overgang vertraging op. De Feyenoord-back wordt in de afrondende fase ondersteund door een andere zaakwaarnemer.

Volgens 1908nl laat de bevestiging uit Rottterdam en Manchester nog even op zich wachten. Malacia zou namelijk worden bijgestaan door een andere zaakwaarnemer. Wat de reden van de wissel is, is niet duidelijk. De Oranje-international wordt normaal gesproken begeleid door Ali Dursun, die ook onder meer Frenkie de Jong in de stal heeft.

Op donderdag werd al bekend dat de transfer in ieder geval niet voor het nieuwe financiële boekjaar afgerond gaat worden. Malacia maakt naar verluidt voor vijftien miljoen euro, plus twee miljoen euro aan bonussen, de overstap naar Old Trafford. Hij wordt de veertiende Nederlander in dienst van The Mancunians. Malacia treft in Donny van de Beek en manager Erik ten Hag in ieder geval twee landgenoten. De Jong wordt mogelijk de vierde Nederlander bij United.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie