The Athletic: complicaties in United-deal Malacia, vader in plaats van Dursun

The Athletic: complicaties in United-deal Malacia, vader in plaats van Dursun

01-07-2022 11:15 Laatste update: 11:22
63

De overgang van Tyrell Malacia naar Manchester United heeft te maken met complicaties. Waar 1908 eerder op de vrijdag al wist te melden dat de deal vertraging oploopt, heeft The Athletic nieuwe informatie. 

Er is een probleem ontstaan rondom de zakelijke begeleiding van Malacia. De Feyenoord-back wordt normaal gesproken bijgestaan door Ali Dursun, maar gaat in de afrondende fase van de transfer met een andere zaakwaarnemer in zee. De achterliggende reden is onduidelijk, maar The Athletic wijst erop dat Dursun niet gemachtigd zou zijn. De vader van Malacia lijkt nu de honneurs waar te nemen.

Malacia komt naar verwachting voor vijftien miljoen euro, plus twee miljoen euro aan bonussen, over van Feyenoord. De persoonlijke voorwaarden moeten nog met de hoofdrolspeler besproken worden, al is de verwachting dat de transfer rond komt. Het is onduidelijk hoeveel tijd de deal nog in beslag neemt.

Frenkie de Jong wordt eveneens begeleid door Dursun. Naast Malacia staat ook de middenvelder op het punt naar United te verkassen. Of ook de overgang van De Jong vertraging oploopt, is niet bekend. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie