Timber niet meer op weg naar United: 'Misschien niet zo'n zelfverzekerde speler'

Timber niet meer op weg naar United: 'Misschien niet zo'n zelfverzekerde speler'

1 juli - 12:52
104

Jurriën Timber zou naar Manchester United verkassen als hij 'sterk genoeg' was. Dat stelt Louis Saha, die tussen 2004 en 2008 op Old Trafford speelde.

Timber leek enkele weken geleden op de nominatie te staan om Ajax te verruilen voor Manchester United, maar inmiddels is de interesse bekoeld. Dat lijkt mede te komen door Louis van Gaal, die de 21-jarige verdediger zou hebben ingefluisterd dat hij beter in Amsterdam kan blijven om zijn basisplaats op het WK niet in de waagschaal te leggen.

Dat Timber lijkt te hebben geluisterd, zegt volgens Saha iets over het karakter van de Ajacied. "Van Gaal werkt niet voor Manchester United, dus hij mag zeggen wat hij wil tegen zijn spelers. Maar als een speler sterk genoeg is om zelf een keuze te maken, zal hij die keuze maken. Misschien is hij niet zo'n zelfverzekerde speler. Het is zijn beslissing, niet die van de bondscoach."

Maar, voegt Saha eraan toe in gesprek met bonuscodebet. "Als hij naar Man United wil komen, is Timber meer dan welkom." De club van manager Erik ten Hag zou nu aan Lisandro Martínez denken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s